Muutos Metalpakin omistuksessa 2.6.2017

2.6.2017

Kiilto Family Oy on 1.6.2017 myynyt Metalpak Oy:n koko osakekannan ruotsalaiselle Emballator Metal Groupille, joka kuuluu ruotsalaiseen perheomisteiseen Herenco-konserniin. Emballator Metal Group valmistaa ja markkinoi metallipakkauksia lähinnä maali- ja kemian teollisuuteen. Yhtiön liikevaihto 2016 oli n. 55 MEUR ja henkilöstön määrä 200.

Aikaisemmin yhtiöt ovat toimineet keskenään kilpailijoina. Tavoitteena on nyt vahvistaa markkina-asemaa Suomessa, Baltiassa ja Venäjällä. Emballator Metal Group tulee myös hyödyntämään Metalpakin pitkäaikaista kokemusta elintarvikepakkausteollisuudesta.

– Metalpak on hyvin hoidettu, osaava ja menestyksekäs yritys, jolla on merkittävä osuus markkinasta. Emballator Metal Group tarjoaa Metalpakille nykyistä laajemman kasvamisen ja kehittymisen mahdollisuuden, kommentoi Kiilto Family Oy:n CEO Erkki Solja.  Myös Metalpakin toimitusjohtaja Pertti Pirttijoki näkee yhtiön tulevaisuuden valoisana.  - Jatkamme toimintaamme Lempäälässä tutulla henkilöstöllä ja palvelemme asiakkaitamme samalla innokkuudella ja asiantuntemuksella kuin tähänkin saakka. 


Lisätiedot:

Toimitusjohtaja

Pertti Pirttijoki
Puh.. +358 40 828 6970
pertti.pirttijoki@metalpak.fi 

« Takaisin